30 November

Vad detta år har gått fort alltså, ibland hinner jag inte med.. 1 December imorgon. Sjukt att det snart är jul och nyår. Börjar känna den här julstressen lite, just bara börjat fixa alla julklappar och har inte ens julpyntat. Inte heller julbakat. Det har varit fötsta advent och jag har varken julpyntat eller tänt första ljuset? Känns lite deppigt. Min jullåda ligger fortfarande kvar i förrådet i gamla lägenheten och inte hunnit med att hämta den.
Sedan blir det inte mycket till jul i år när jag jobbar HELA julen. Ledig enbart en dag den veckan, annars består den av två långpass och en mest kvällar. Som tur är lyckades jag byta bort en kväll, chefen tyckte även synd om mig för att det skulle bli min första jul utan familjen så jag får ledigt någon timme på julafton för jullunch med dom hehe. Wiho! Så mor, far och syster kommer hit till Umeå en snabbis iallafall. ♥
 
Annars har vintern knappt börjat och jag är redan less. Slalom och skoter i all ära, men ja tack till sommar! Saknar värmen och stugan. När det ändå bara är slask så kan det kvitta. Hoppas det blir någon resa till fjällen så att vi kan skotra och jag får åka lite skidor. Hur fint skulle inte det vara?
 
 
Avslutar med den här bilden på lilla Simba. Förståer ej att han varit så liten?? Älsklingen
 
 
 

Sofia Edlund

How we survive is what makes us who we are

RSS 2.0